Underbart

Kan inte med ord beskriva hur underbart det känns att gå på ett nystädat och nymoppat golv 🙂 Tänk att man kan bli så lycklig av en sådan liten sak. Men så har ju huset sett ut som kaos i två veckor, vilket är påfrestande för fröken pedant. Speciellt när vi hade trott att det skulle gå fortare. Men som vanligt dyker det upp en massa saker och tiden räcker inte till.

Känns skönt ändå nu, tror vi kommer hinna det mesta tills vi får besök i morgon. Det som är kvar är storstädning av altanen, putsa fönstren som blivit dammiga, klippa gräset, sätta upp fler lister, kabelrör, hatthyllan, spegeln, en av dörrarna under trappen, fixa med mat och lite annat pyssel. Ska nog funka och är det något vi inte hinner så får det väl vara så.

Är verkligen inte för att stressa. Men vi har försökt göra det bästa av det. Kvällen i dag har känts helt ok så jag är nöjd.

Sov gott!

Fin bild på världens bästa och sötaste Aramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *