Onsdag

Dagen har känts lång även fast den har innehållit en hel del positiva saker. På jobbet så kom Sofia och hälsade på med lilla gulliga bäbisen 🙂 Så roligt.

Efter jobbet åkte vi på Mio och hämtade hatthyllan och skohyllan som vi hade beställt. Tyckte dom var lite omständiga för att vi först fick betala och sedan fick vi åka till varuutlämningen, och så sa han vi fick möblerna av att vi måste åka tillbaka igen för dom ville oss något. Muttrade lite då pga att tid är en bristvara just nu. Men när vi kom tillbaka in så visade det sig att vi skulle få en rabatt som egentligen inte hade börjat gälla än. Så det blev 490 kronor tillbaka, nöjd 🙂 Var något gladare när vi åkte därifrån.

Sen in på favoritstället och köpte lite blommor, kändes som jag betalade för lite, då var det tydligen en rabatt där med. + att vi häromdagen köpte spegeln till hallen på rea. Så det är flyt på vissa plan i alla fall. Nästan så jag kände att jag skulle ha köpt en trisslott 😉 Men vi  måste hem och sätta i gång.

Sambon fixar för fullt i hallen, vet inte om jag vågar jag skriva det här?! Det verkar som det kan bli klart i kväll. Men då är det lister och sånt fix kvar. Sen har vi ett hus som är i akut behov av storstädning och en altan full i spån, pollen och skit. Fönstren på baksidan är dessutom full i damm från spån. Sambon har stått där ute och sågat till panelen. Fattar inte hur vi ska hinna med allt till midsommarafton, när vi ska fira med vänner här hemma. Men det ordnar sig väl.

Bjuder på lite gamla bilder, så slipper ni bilder från ett stökigt ostädat hus.

Ha en härlig kväll!

4 svar på ”Onsdag

  1. Hej!
    Hittade din blogg av en slump då jag googlade på inredning. Vilket fint hem ni har. Jag gillar verkligen er stil på hemmet. Fastnade speciellt för denna tapet i detta inlägg. Skulle vilja ha den i vårat sovrum. Får man fråga vad tapeten heter? Tack på förhand!
    Mvh Linn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *