Torsdag Studenten

En liten vrå som är fin här hemma i alla fall 😉 Har plockat in lite penséer och satt i en vas, dom hade blivit så långa så jag klippte av dom lite.

I dag har vi varit på studenten för sambons lillasyster i regnet. Tyckte synd om dom som fick gå där i sina fina tunna klänningar. Men tror dom var rätt nöjda ändå och hade annat att tänka på. Var nog en själv som frös mest 😉 Sitter hemma i soffan nu och dricker en välbehövlig kopp kaffe.

Sambon är på byggmax och ska köpa panel till hallen. Sen ska han fortsätta tapetsera. Själv tänker jag nog lyxa till det med ett varmt bad och en ansiktsmask. Min kropp gillar inte att stå ute och frysa. Ändå hade jag betydligt mer kläder på mig än de flesta, tur det.

Funderar även på vart vi ska hitta den där perfekta hatthyllan som ska passa i vår hall. Såg en jättefin på Ellos men då är den för stor. Vi har ett proppskåp som sitter olägligt till. Slutar väl med att vi får bygga en egen. Men ska leta vidare.

Ha en bra kväll!

 

 

4 svar på ”Torsdag Studenten

    • Jag har inga planer på att bli sjuk 😉 Ja det var riktigt skönt med ett varmt bad, det behövde min onda kropp. Ringer dig nog i kväll. Många Kramar

    • Sambon gör det mesta när det gäller renovering, han tycker sånt är roligt. Jag skulle gärna hjälpa till men kroppen tillåter inte pga värk. Jag gör mycket annat som han slipper göra i stället 🙂 Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *