Onsdag

Längtar tills det är ordning och reda här hemma igen 🙂 Bilden är med andra ord inte tagen i dag.

Vi har uträttat lite ärenden på stan efter jobbet. I morgon är det dags för sambons lillasyster att ta studenten. Och på lördag ska vi på dubbel 40-års fest, det ska bli så roligt. Bästa vännen har fyllt år och hennes man. Så det följde med lite vin hem och en gul kofta bland annat. Hinner ändra mig flera gånger men tror jag vet vad jag ska ha på mig på lördag och då skulle den gula koftan passa 😉

I kväll ska sambon fortsätta tapetsera, får se om det blir klart. I morgon eftermiddag ska vi förhoppningsvis köpa träpanelen som också ska sitta i delar av hallen. Hoppas vi hinner och att allt flyter på.

Älskar gult till sommaren när man är lite brun 🙂

Ha en härlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *