Tisdag

Sitter i soffan och hör hur sambon sätter upp första tapetvåden 🙂 Han kommer inte hinna långt i kväll innan det är dags för att avrunda och gå och sova. Men känns bra att det går framåt.

Dagen började lite tokigt. Jag klev upp, började göra mig klar, gick sen och väckte sambon som lite surt frågade ”Varför väcker du mig nu?”. Ja vad då? Då hade jag klivit upp en timme för tidigt. Attans när man för en gångs skull har sovmorgon och behöver sömnen så mycket. Jag la mig i sängen och drog mig en stund. Men hade givetvis varit skönt att få sova längre.

Sen hade jag fått hem en tidning med posten som det står mitt namn på, inget jag beställt. Så jag skulle fråga ”Varför har jag fått den där tidningen”, men ut ur munnen kom det ”Varför har jag fått den där telefonen”. Konstigt att min sambo inte alltid förstår mig 😉 Sen när vi skulle åka till jobbet, så tar vi en annan väg just nu pga vägarbete. Sambon går ju på vana och glömmer bort det lite nu och då, varav jag ska påminna om det varje morgon. Då sa jag ”STÄNG” i stället för ”SVÄNG”.

Ja så började min dag, men kan meddela att den blev bättre 🙂

Nu sitter jag och är nöjd över att tapeten såg mer vit ut än beige när vi rullade ut den och tittade. I katalogen såg den nästan för mörk ut för vad jag hade tänkt till hallen, beige och jag ville egentligen ha vit. Det blir spännande att se den på större yta. Hoppas det blir bra, vit eller ljust beige vill jag ju ha.

Blev långt det här, men har inte så mycket fint att visa med tanke på att hela huset ser ut som ett kaos.

Ha en fortsatt bra kväll!

Fina syrenträdet på framsidan

Tapeten i datarummet är ju beige med vitt i, den gillar jag verkligen. Ljust men varmt 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *