Äntligen fredag

Vad skönt med helg 🙂 Hoppas och tror att helgen kommer bli toppen. Vi ska ju på 40 års fest i morgon för bästa vännen och hennes man. Hoppas min käre Zim tänker ge mig sovmorgon i morgon för det lär jag behöva, så jag inte måste åka hem och sova klockan 22,00 som en gammal tant 😉 Men det är ju lite så jag känner mig i bland.

Tänkte på det jag skrev igår efter att jag fick en kommentar. Det finns ju de som läser bloggen som inte känner mig, även om jag lätt glömmer bort det. Då kanske man kan tro att jag är en liten light version av en ”Hollywood fru” 🙂 Men så är inte fallet, (fast jag och bästa vännen skämtar om att hon är Päivi och jag är Lena).

Jag vet med mig att jag är duktig på att lyfta fram min sambo och det han gör, medan jag kanske inte pratar lika högt om vad jag själv gör. Sen är det ju även så att de som inte känner mig inte heller känner till mina problem med kroppen och värk. Klart jag kan hjälpa till och renovera, men det blir till bekostnad av mig själv och resulterar i värk i flera veckor och i värsta fall även sjukskrivning.

Sen att jag är envis som en tok och har målat om i princip alla möbler vi har är en annan femma. Men tro mig att jag har haft ont, men det är min grej och som sambon gärna överlåter till mig.

Sambon ska fortsätta med hallen även i kväll. Det drar ut på tiden eftersom vi har haft så pass mycket annat att göra denna vecka. Lägger ut någon bild som smakprov så ni får se tapeten, även om det är långt i från klart. Den är lite svårfångad på bild, den ”glimmar” väldigt fint beroende på hur ljuset faller.

Vi var i alla fall in på Mio i dag och beställde hatthylla och skohylla, kul.

Hoppas ni får en underbar helg tillsammans med nära och kära. Det ska vi ha.

 

2 svar på ”Äntligen fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *