Snart helg igen…

Hej på er 🙂

Det blev en lite längre paus än vanligt här.

Förra fredagen åkte jag till min bästa vän och hennes familj. Jag var fortfarande inte helt frisk, men efter två helger med sjukstuga behövde jag komma ut och göra något. Så det började bra. Sedan hände det saker under helgen som fick mig att må väldigt dåligt. Den känslan har hängt över mig större delen av denna vecka.

Nu har jag börjat repa mig och ser fram emot helgen. Hoppas den blir fin och ger energi. Viggo och jag hostar fortfarande, det har gått ca 3-4 veckor. En dag när jag jobbade hostade jag så att jag höll på att kräkas, tårarna sprutade och sedan var det helt kört att prata. Jag önskar att jag slapp att det blev så här jobbigt.

I eftermiddag tränade Viggo hockey. Jag var trött och försökte vila när det blev tyst här hemma. När han kom hem ringde vi till Viggos morfar och grattade honom på födelsedagen. Pappa var kvar på hockeyn och lärde sig att slipa skridskor.

Troligtvis den sista lilla buketten för i år ♥

Zack min underbara beskyddare ♥

God natt

Långdragen förkylning

Hej på er 🙂

Jag börjar bli less på att vara sjuk. Hostan är så dryg och nätterna är inte roliga. I natt låg jag på tre kuddar, tog Cocillana och ändå fortsatte jag hosta i 2 timmar efter det. Bihålorna är täppta. Tråkigt att det blev rejält denna gång.

Ser fram emot när jag är frisk igen. Det är alltid så mycket som poppar upp i mitt huvud som jag vill göra när jag är sjuk, för att jag inte kan eller orkar göra något. Jag är glad för Viggos skull att han klarade sig bättre och än så länge är min man frisk ♥

I torsdags kom Viggo hem med blommor till mig. Han tyckte att jag behövde piggas upp för att jag är sjuk, så himla gulligt 🙂 I fredags blev det bullar på kanelbullens dag. Min man har varit snäll och grävt upp mina Dahlior idag. Förra året gjordes det sent, trodde det var helt kört. Blev positivt överraskad att det var några som klarade sig till i år.

Hoppas ni är friska och har haft en fin helg.

Dagens kattbild(er)

Dagens katter, grannkatterna Silvia och Casper ♥

I början av veckan blev Viggo sjuk. Men han klarade sig ganska lindrigt och har gått i skolan igår och idag. Jag däremot har blivit betydligt sämre. Jag gick ut en stund idag för att få luft, men fick gå in för jag fick en hemsk hostattack. Hostar så jag kräks.

Min man fick nästan ångest. Det påminner honom om hur jag hade det förut, med långa perioder med vidrig hosta. Tack och lov så händer det inte riktigt lika ofta längre. Jag hoppas förkylningen och den här hemska hostan ger sig snart.

Jag hade sett fram emot att hjälpa min vän som flyttade förra helgen. Vi skulle ses någon dag i veckan och/eller denna helg. Men det får vänta tills jag är frisk.

Zigge har också varit här idag, men hamnade inte på bild.
Jag gruvar mig för att gå och lägga mig pga hostan, måtte jag slippa den.

God natt.