Utvecklingssamtal

Hej på er 🙂

Idag har vi varit med Viggo till skolan på utvecklingssamtal. Stolta föräldrar och en glad kille som helst ville fortsätta läsa i sin bok 🙂 Det var Viggo själv som höll i samtalet. När vi var klara gick vi och fikade, det var eleverna som hade bakat.

Väl hemma hade klockan tickat iväg och vi var hungriga, så det fick bli Max mat. Jag har haft utbildning både igår och idag. Känner mig trött, men det är hanterbart. Däremot får jag inte speciellt mycket gjort efter jobbet 😉

Jag har fått ont i halsen, hoppas verkligen att det vänder direkt. Har ju rätt nyligen blivit bättre i hostan, som jag har gått med i över en månad.

Fönstret vid Viggos klassrum var fyllt av fina flugsvampar. Här är Viggos bidrag ♥

Hoppas ni har det bra.

3 svar på ”Utvecklingssamtal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *