Spontant igår

Hej på er 🙂

Igår hade jag tänkt att jag skulle färga håret på em/kvällen. I stället hamnade jag i soffan och sjöng 😉 Jag hade haft en krävande dag på flera sätt och vis, så jag kände att jag verkligen behövde sjunga en stund. Viggo hade en kompis här.

Håret var inte tvättat på flera dagar, kände mig ofräsch. Men när min bästa vän hörde av sig och tyckte att jag skulle haka på till en annan vän, blev det fart på mig. Jag tog en snabb dusch (utan hårtvätt) Klädde på mig, minimalt med smink och håret i en fläta.

Sedan satte jag mig på cykeln och åkte iväg. Kan säga att det inte hör till vanligheten. Jag behöver veta saker i god tid innan, vill helst fixa mig och är sällan så spontan. Dessutom brukar jag vara riktigt trött på fredagar, vilket gör att jag helst är hemma.

Det blev en trevlig kväll och jag kände mig nöjd att jag bara gjorde det. Idag har jag varit trött och mest tagit det lugnt. Viggo har lekt med en kompis hela dagen. Han åkte hemifrån före 12 och kom hem närmare 19. Han har haft en jätterolig dag ♥

Viggo med kompisens fina vovve

Igår när jag tänkte bädda sängen låg Zack och sov så skönt, så det blev inget.

Hoppas ni har en fin helg så här långt.

Invigning av nya skolan

Hej på er 🙂

Idag har det varit invigning av nya skolan som Viggo går på. Han ville vara extra stilig dagen till ära och sa i morse att han ville ha jeans och skjorta ♥

Dom gick först till den gamla skolan. Jag såg dom genom fönstret på hemmakontoret, jag hade verkligen första parkett 😀 Viggo vinkade glatt till mig. Sedan såg jag när dom tågade tillbaka med musik, det var pampigt. Då gick pappa och farmor ut och följde med till den nybyggda skolan. Farmor var ledig och ville vara med. Själv jobbade jag.

Lite synd att det var regnväder. Efteråt gick dom tillbaka hit och fikade med farmor.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Sist ut

Hej på er 🙂

Helgen sprang iväg i vanlig ordning ♥

Jag trodde att värken äntligen höll på att vända i söndags. Men idag har jag haft huvudvärk sedan jag klev upp. Det var lite kämpigt att ta mig iväg till grannstaden till kontoret. Det höll i sig hela dagen, men på en nivå som jag kunde hantera.

Ikväll hade vi extra insatt möte med styrelsen, tog mig genom det med 😉

Den här vackra Dahlian är sist ut att blomma, ser fram emot när den har slagit ut helt.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Färggrann igår

Hej på er 🙂

Igår hade vi kontorsdag i grannstaden och idag har grannstaden haft Pride. Därför uppmanades vi att klä oss färgglatt igår. Som gammal estet tycker jag sådant är roligt och gick all in 😉 Det kändes nästan som att jag skulle på 80-tals party.

På kvällen kom min fina vän hit. Vi satt ute på altanen och drack kaffe och pratade. Det var välbehövligt och vi hade mycket att prata om.

Vilket underbart väder det har varit sedan i torsdags ♥ Min man har klippt häcken på baksidan idag. Jag har fått lite sol på mig, fixat med blommor och haft katterna ute. Det blev några buketter att ta in. Njuter så länge det varar och det får gärna vara länge.

Älskar sol och värme

Altanen med bland annat mina stora Mårbackor

Hoppas ni har en härlig helg.

Dagens kattbild(er)

Dagens katter, Ikoz var snabb och lägga sig i kartongen ♥

Jag hann inte ens plocka upp allt. När han gick fick jag passa på, sedan tog Enzo över.

I morse var jag till tandläkaren. Viggo har varit på hockeyträning i eftermiddag och jag har pysslat med blommor ute och fått sol på mig en stund. Underbart väder, det här passar mig perfekt 😀 Fick lite sol på mig igår med.

Hoppas ni har det bra. Riktigt skönt med fredag imorgon.

God natt