Mamma/mormor 75 år

En gång för länge sedan, du och jag mamma ♥

Idag skulle du ha fyllt 75 år ♥ ♥ ♥ Vi saknar dig. Jag tänker på dig och pratar med dig varje dag ♥ Vet inte hur ofta jag ropar efter hjälp från dig, speciellt när jag blir överraskad av en spindel. Min man brukar svara att du inte kan hjälpa mig då 😉

Jag gråter inte lika ofta längre, det blir väl så när tiden går. Men ikväll kom tårarna och dom behövde få komma ut. Viggo sa tidigare ”Vad ung hon såg ut där” när han såg bilden. Han pratar om dig, om du hade fått finnas kvar. När jag tittade på foton sa han ”Det luktar mormor, hur kan det fortfarande lukta?”. Blandningen av rök och din doft.

Älskade blommor

Hej på er 🙂

Altanen är fylld av vackra Dahlior. Från början var min tanke att flytta några till framsidan, men dom har fått stå kvar. Jag är nästan bara på baksidan. Det är mest praktiskt när jag ska vattna och det är härligt att se dom när jag är ute 🙂

Igår jobbade vi från kontoret. På vägen hem följde jag med till Viggos nya skola. Det är verkligen en skola att vara stolt över, jag förstår att han trivs där. Efter det var vi hem en sväng, sedan åkte min man och jag ner på stan. Viggo var hemma.

Det var år och dagar sedan jag var dit, om man bortser från tandläkaren och optikern. Min favorit ögonskugga har utgått, jag letade efter en ersättare men hittade inte ens någon i närheten. Däremot luktade jag på en parfym som jag tror att jag ska köpa.

på kvällen gjorde jag tre buketter. Det är så roligt att kunna plocka in färska blommor. Njuter allt jag kan och hoppas det varar ett bra tag till ♥

 

Hoppas ni har det gott.

Kalas

Hej på er 🙂

Idag har vi varit på kalas i grannstaden, Viggos farfar har fyllt år. Viggo hade roligt med sina kusiner. På bilden är minsta kusinen som han tycker om så mycket ♥ Det var ju bara någon vecka sedan vi var på dop för henne.

Annars har helgen varit rätt lugn, vi har varit hemma och pysslat.

Provade för mig ett nytt rosa schampo och balsam igår. Det blev inte riktigt som önskat. Men nu vet jag hur det funkar och kan säkert förfina mitt sätt nästa gång. Blir att ha i mer rosa färg för att få det jämnare, kör nog den jag är van vid att använda.

Nedersta bilden var det nytvättat, blött och oborstat.

Hoppas ni har haft en härlig helg.

Café au lait

Hej på er 🙂

Idag var Viggo pigg nog att gå till skolan igen, gissa om han var nöjd ♥

Igår kväll var jag till en vän. Det var skönt med ett litet miljöombyte och få komma ur myskläderna en stund. Idag har både min man och jag känt oss rätt trötta, så det har varit en lugn kväll. Mys i soffan med en serie och popcorn för ovanlighetens skull 😉

Jag vilade efter jobbet och sedan har jag varit ute och fixat med blommor. Äntligen har min Café au lait slagit ut, Royal och Twist har blommat ett tag redan. Vet inte vilken av dom det är på bilden ovan, har svårt att skilja på dom. Nedan är den förstnämnda.

Skönt med fredag imorgon. Inte för att det blev en lång vecka för min del, men det tär på mig att ha varit sjuk och halvdan i en månad. Nu blir det att kika på serie en stund till.

Hoppas ni har det gott.

VAB

Hej på er 🙂

Viggo vaknade sjuk i morse så det blev VAB idag ♥ Det kändes riktigt tråkigt med tanke på hur mycket han såg fram emot att få vara på den nya skolan igen. Han brukar oftast pigga på sig fort, så jag hoppas på det. Idag har han bara legat i soffan.

Själv har jag mått bättre och haft ett lättare sinne 😉 Jag håller tummar och tår att det inte är ”nya” baciller Viggo fått, så jag klarar mig. Att det är samma som min man och jag redan har haft. Vill verkligen att hela familjen ska få må bra en längre tid.

Jag har varit ute i eftermiddag. Klippt bort fula blad på Dahliorna som tvestjärtar, larver och sniglar förstört. Jag är noga med att ta bort det, så plantorna kan lägga sin energi på det som är fint. Blev mys i altansoffan med Sigge och så har jag vattnat blommor.

Älskar att kunna ta in blommor från trädgården och doften från luktärterna är underbar.

Hoppas ni har haft en bra tisdag.