Till Furuvik igår

Hej på er 🙂

Igår åkte vi till Furuvik, med en förväntansfull Viggo ♥

Vädret var alldeles lagom, sol och inte för varmt. Vi tittade på djuren och sedan åkte vi karuseller. Jag har aldrig gillat karuseller. Men för Viggos skull åkte jag några, vilket gjorde honom glad. Jag skrattade till och med, även om jag var nervös innan.

Dom tuffare karusellerna fick han åka med pappa. Men vi hoppade över dom ”värsta”. På vägen till Furuvik, stannade vi efter vägen och åt medtagen lunch. Middagen åt vi på Max, innan vi åkte hemåt. Viggo somnade i bilen, efter en rolig och bra dag.

Jag var så trött när vi kom hem, orkade inte ens duscha. Borstade tänderna, tvättade av mig sminket och sedan blev det sängen. Innan jag hade klivit upp i morse, skjutsade pappa Viggo till hans bästa kompis. Dom har inte setts på ett tag, han har varit bortrest. Båda killarna hade längtat efter att träffas, dom har haft roligt tillsammans idag 🙂

För min del var det perfekt tajming. Jag fick välbehövlig vila, lugn och ro. Ganska väntat, jag har haft ”HSP utmattnings-baksmälla”. Det gör ont i hela kroppen och jag har varit väldigt trött. Det känns som jag har varit på en brakfest. Därav fixar jag inte att göra liknande saker speciellt ofta. Behöver planera och ha några lediga dagar efter.

Jag är nöjd och mammahjärtat är varmt. Det var härligt att se Viggo så glad och uppspelt igår. Samtidigt är jag stolt över mig själv, att jag utsatte mig för något jag har undviket och varit rädd för sedan jag var liten. (karuseller) Kommer fler bilder.

 

Bilderna nedanför var på vägen dit. Alla utom en.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.