Dagens kattbild(er)

Dagens katter, Enzo och Zack kollade läget när det fanns gott om plats ♥

Min man och hans Kärcher har varit i farten idag. Älskar doften och känslan av rena fönster. Putsa fönster är en sak som jag kan bli dålig av i flera veckor. Jag byter gardiner och piffar i stället. Skönt när man kompletterar varandra 😉

Jag har provat lägga mitt loppisfynd på plats idag, ett virkat överkast för 100 kronor. När vi kom till kassan var jag beredd att betala 250 kronor, det stod så på prislappen som hade trillat bort på vägen. Men jag fick det för 100 kronor, blev riktigt glad.

I efterhand har jag tyckt att kökssoffan hade kunnat vara billigare. Den har en del skador. Med det i åtanke, jämnade det väl ut sig 🙂

Viggo har lekt med granntjejen idag igen. Vi var ute och dom hoppade studsmatta mellan regnskurarna. Jag planterade några palettblads-sticklingar som fått rötter.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.