Sista dagen med penicillin

Hej på er 🙂

Igår var jobbigaste dagen för mig i denna värme. Jag satt ute senare på kvällen än jag brukar göra, då var det skönt. Zack var med mig. När jag kom in var jag trött.

Jag önskar att jag kunde sola och bada. Idag har jag tagit sista tabletterna för UVI, nu ska bara den här envisa förkylningen och hemska hostan ge sig. Igår sa min man ”Det är helt sjukt, det tar aldrig slut”. Om världens längsta hostattack, kan bara hålla med.

Pionerna har slagit ut i rekordfart, jag älskar dom och försöker njuta så länge det varar. Mammas pion ger fortfarande bara en blomma och den doftar magiskt gott. Den cerise pionen på framsidan är också en doftpion. Dom ljusrosa är favoritfärgen utan doft.

Idag har det regnat och åskat flera gånger. Det regnar för fullt nu med. Temperaturen har dippat mot kvällen, så jag hoppas på en god natt sömn utan hosta 😉

Hoppas ni mår bra och håller er friska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.