Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Zack är sååå nöjd att mamma har fixat popcorn-gräs åt honom ♥

Fast riktigt så var det ju inte 😉 För ett bra tag sedan kom Viggo hem med en liten bytta popcorn-gräs från skolan. Det var fortfarande för kallt ute, så jag lyckades döda det. För hans skull planterade vi nytt tillsammans. Det uppskattas av katterna.

Värmen håller i sig, jag hade varit överlycklig om jag vore frisk. Nu är det mest att ta sig genom dagen och njuta av kvällen då det är svalare. Ingen mening att försöka gå och lägga sig i tid, det är en bastu på våran övervåning.

Hostan är hemsk och nätterna fungerar inte alls utan Cocillana. Knappt att jag kan sova ändå. Natten mot lördag hade jag inte somnat vid 2,30. Tur att vi är lediga nu.

Idag kunde jag inte hålla mig längre, fast jag är klen. Har planterat om lite blommor i en hink, som jag har frösått. Hoppas dom hinner växa till sig och bli fina.

Enzo-bus, när jag var ute ikväll hörde jag ett brak inne. Han jagade en kuse och hade ner en av mina blomkrukor i köket. Tur att jag köpte nya när Zack var liten, som inte går att ha sönder. Även om blommorna får sig en törn 😉 Livligare kattunge får man leta.

Hoppas ni har haft en skön söndag.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *