Dagens kattbild(er)

Dagens katter, Zack och Ikoz mina fina killar när han var ute igår ♥

Bloggen är fortfarande inte riktigt som vi vill, men det börjar förhoppningsvis att närma sig. Tänk vad en uppdatering kan ställa till med, tur jag har min man som kan fixa 😉

I fredags var det tänkt att jag skulle jobba från kontoret och gå på AW på kvällen. Men det blev VAB tisdag-fredag för min del. I fredags började min man att känna sig hängig och jag hostade ännu mer än jag har gjort ett tag. Så less på dessa förkylningar.

Annars har jag känt mig ok och har fått en del gjort i helgen. Jag rensade ett land på baksidan igår och jag har planterat och sått fröer. Spännande att se vad det blir.

Idag har jag tagit reda på massor av rentvätt (en av mina luftvägars värsta mardröm) Passade på att rensa ur kläder när jag ändå var igång. Inte konstigt att det blir ett berg inne i tvättstugan, när det ska påverka mig så mycket att ta reda på.

Efter det behövde jag friskluft, det var kallt ute. Längtar efter sol och värme. Viggo är pigg, men har fortfarande lite hosta. En av granntjejerna kom och ringde på, dom har hoppat studsmatta. Sedan åt hon middag med oss. Det blev grillat, jättegott.

Hoppas ni har haft en härlig helg.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.