Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Ikoz var ute med mig idag igen ♥

Det har varit tyst här. Min man försöker fortfarande få till bloggen efter uppdateringen. Tråkigt när uppdateringar ställer till det. Blir det tyst igen så är det orsaken 😉

Igår och idag har jag planterat ut Dahlior i hinkar. Kroppen protesterade rejält igår, fast jag tycker det är roligt och rogivande 🙂 Ikoz har varit med en stund båda dagarna. Han har börjat gå utanför grinden, där är gräset högre. Jag får titta till honom mer nu.

Det har varit sol, regn, sol, regn och så har det hållit på. Det blåste rejält, Ikoz blev lite rädd, det var då han tittade upp bredvid mig men sina vackra blåa ögon. Sedan ville han gå in. Middagen åt vi på altanen, då sken solen.

Ikväll har jag varit till en fin vän och druckit kaffe. Glad att det äntligen blev av ♥

Hoppas ni mår bra.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.