Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Zack tänkte nog ”Vilken snygging” ♥

Som bilderna visar så är det här en del av mitt lilla målarprojekt. Det är spegeln från våran toalett nere. Den har börjat bli sliten och är inte fin längre. Jag har målat den ett lager färg, blir minst ett lager till. Sedan ska jag måla skåpet under tvättstället.

Min man har lovat att göra en bräda med tre krokar, som vi kan hänga handdukar på. Som jag ska måla i samma färg. Vi har bara en krok och det är inte direkt praktiskt. Det kanske tar ett tag innan jag kan visa efter-bilder, men det är på gång i alla fall.

Idag efter skola/fritids följde Viggo med en kompis hem. Han sa i morse innan vi vinkade hejdå, att vi skulle få det lugnt och skönt i eftermiddag 😉 Det hör inte till vanligheten att det bara är jag och min man hemma.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.