Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Zack gjorde ett kort studiebesök på mammas ”hemmakontor” ♥

Jag gillar tangentbordet som min man köpte för ett tag sedan, grönt och fint.

I natt var det lite stökigt här igen. Jag vet inte hur många gånger jag fick ta bort Viggos fot, som han kilat fast under mig. Det gjorde ont, men han vill ha närkontakt fast han sover. Speciellt när pappan har fått byta rum, för att han snarkar 😉

Annars längtar jag efter solsken. Jag har varit ute kortare stunder och tagit friskluft och plockat in några blommor. Men den här tiden på året, lockar inte regn mig utomhus. Jag är sommarmänniska, fast jag alltid försöker se det fina som är här och nu.

Vet att jag inte är ensam om att bli påverkad av mörkret, man blir liksom extra trött. Därför borde rätt beslut vara att gå och borsta tänderna nu strax.

Mina fina kattpojkar i morse.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.