Vi kom iväg

Hej på er 🙂

Det kändes lite som mot alla odds att vi kom iväg igår 😉

Viggos farmor som var barnvakt är rejält förkyld och har hemsk hosta. Men hon och hennes sambo var snälla och kom hit och var med Viggo några timmar. Det kan tyckas att jag är fjollig, men jag undviker normalt sett baciller så långt jag bara kan.

I vanliga fall hade jag sagt att vi får hitta på något vid ett annat tillfälle och stannat hemma. Så gårdagen var speciell, jag behövde komma ut och se något annat. Det pendlade lite upp och ner hur jag mådde, det var många intryck och hög ljudnivå.

Jag är glad att jag och min man kom iväg och för några givande samtal med arbetskompisar. Sedan saknade jag några personer lite extra. Den som peppade mig att starta bloggen till exempel och Ikoz självutnämnde gudmor ♥ Hoppas vi ses snart ♥

Vi fick skjuts dit och hem, det var skönt. Vi kom hem vid 23-tiden och var i bra form, en lugn kväll för oss. Jag hoppade över kattbilden, jag ville komma i säng. Vi har knappt fått sova något för Viggos hemska hosta. Hoppas verkligen det ger sig snart.

Mitt första försök till toa-selfie. Inte den bästa men det bjuder jag på. Det var knappt en krok kvar av lockarna frissan hade gjort, det var jag mindre glad för 😉

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.