Glad Lucia

Glad Lucia önskar vi er ♥

Våran goa pepparkaksgubbe hade högre feber igår kväll igen, envisa baciller!!

Jag skulle inte ens överväga att gå ut med arbetskompisarna ikväll som jag mår, om det inte vore för att vi har haft sjukstuga snart 1 månad. Vi vet inte än om barnvakten som är sjuk kan komma. Men vi fortsätter hoppas tills något annat sägs.

Min man och jag gör sällan saker utan Viggo. Senast vi gjorde något var en middag på stan sommaren 2018. Då hade vi barnvakt några timmar. Så det finns anledningar till att det börjat kännas som att jag ska klättra på väggarna, om jag inte kommer ut 😉

En fredag i vanliga fall, med tanke på hur jag mår. Då hade jag bäddat ner mig i soffan och varit nöjd med det, tittat på TV och bara myst med mina killar ♥ Nu är jag villig att stoppa i mig Alvedon och hoppas på en trevlig kväll. Någon timme i alla fall 🙂

Önskar er en fortsatt härlig och fin luciadag ♥

(*Sjukstuga 1 månad, menar att någon av oss har varit sjuka under den tiden. Viggo hann gå på förskolan 2 veckor, så blev han sjuk igen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.