Som ett litet berg

Hej på er 🙂

Gårdagen var som att ta mig över ett litet berg, men jag gjorde det 😉

Jag svettades som en tok, magen krånglade, jag blev inte nöjd med sminket (först), allt tog längre tid än jag hade tänkt mig, det var så varmt inne på toa. Ett tag var jag nästan på väg att ge upp, ringa till min vän och säga att jag skulle stanna hemma.

Men när det är en kväll på en sommar som jag vill gå ut, så kämpade jag lite extra för att ta mig iväg. Vi hade mysigt hos henne. Vi pratade och skrattade, jag behöver verkligen skratta mer. Sedan fixade jag det jag inte hann göra hemma och bytte om.

Som vanligt gick vi senare än vi hade sagt. Det blir lätt så, vi hade roligt hemma hos henne. När vi kom ut dansade vi mest och strosade runt lite. Vi var där ca 1,5 timme, det var kö för att komma in. Hem fick jag skjuts av hennes dotter, det var skönt.

Jag har svårt att göra även roliga saker, det tar också energi. Det är en del i utmattningen och att jag är högkänslig. Nu menar jag inte specifikt att gå ut för det händer sällan, utan överlag. Sedan skriver jag inte allt, vissa saker är privata.

Vi tog det väldigt lugnt, men jag är så klart trött idag. Jag klev upp som vanligt i morse, men la mig och vilade när Viggo sov middag. Han var trött och somnade framför TV:n. Nu håller min man på och gör middag, det blir grillat 🙂

Hoppas ni hade en härlig lördag och att ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *