Varmt

Hej på er 🙂

Idag är det varmt ute. Så pass att jag kände att jag behövde gå in. Jag åt lunchen inne, hängde tvätten och sedan blev jag kvar inomhus.

Mina grabbar var iväg på en tur tidigare och var borta ca två timmar.

Ikväll ska jag till en vän, vi ska mysa hon och jag 🙂 På sommaren är det en dag som jag brukar vilja gå ut och ikväll är det dags. Så är planen i alla fall, hoppas att jag orkar. Min mage har bråkat lite extra, vet inte om det är värmen eller vad det beror på.

Ikoz hjälpte mig igår när jag fixade naglarna. Han älskar nagelfilar och jag får inte ha dom ifred 😉 Det här får bli dagens inlägg, en kombo av vanligt inlägg och en kattbild.

Hoppas ni har en härlig lördag. Sov gott när det är dags ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *