Kämpa

Hej på er 🙂

Efter hostattacken på Åhléns kände jag behövde ringa HC och höra vad som händer angående mig och min hosta. INGENTING tydligen, gissa om jag blev frustrerad.

Pratade med en sköterska som sa att min husläkare har semester till den 15:e. Jag fick veta att dom inte genomför spirometri-undersökningar under sommaren på grund av låg bemanning. HERRE GUD fick jag ur mig, trodde jag skulle bryta ihop. Hur kommer jag vidare?! Hon skulle prata med den som är beredskapsläkare och be ”hen” ringa mig.

Den 10 juni ringde ju min man HC, då jag hade tappat rösten efter att ha börjat med en till medicin. Husläkaren hälsade att jag skulle sluta med medicinen som gjort mig dålig, men fortsätta med inhalatorn. Han skulle ringa mig i slutet av den veckan, vilket inte hände. Inhalatorn tog slut, jag väntade på samtal och vidare instruktioner.

Idag ringde beredskapsläkaren. Hon vet bara en bråkdel som rör min hälsa, hur min husläkare har tänkt osv. Jag fick medicin utskriven för magen, i fall jag har reflux och det irriterar slemhinnorna. Får även inhalatorn utskriven på nytt. Sedan fick jag en remiss till lungkliniken. Jag hade fått uppfattningen av min läkare att jag måste göra spirometrin på HC först. Ber för allt jag har att jag blir frisk snart, att det går framåt.

Dessutom blev Viggo dålig igår kväll. När han skulle lägga sig hade han en hemsk slemhosta. Jag sa till pappa att han säkert skulle kräkas, han tyckte som vanligt att jag överreagerade. Jag ställde en hink i Viggos rum, pappa hade honom i sin famn. Jag var på toa, bara av att lyssna sa jag ”NU kommer det”. Mycket riktigt Viggo kräktes flera gånger. Stackaren, han blir så rädd och vågar knappt lägga sig i sängen efteråt ♥

Jag har knappt fått en blund i natt. Viggo låg mellan oss i sängen och varje andetag var riktigt jobbigt att lyssna på. Till slut gick jag och la mig i Viggos säng. En rosslande son och en snarkande man blev för mycket för den här mamman 😉

Pappa hittade massor av smultron vid jobbet och plockade till Viggo både onsdag och torsdag. Viggo älskar bär ♥ Idag vilar han, det blev inget besök hos farmor.

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *