Minskat i vikt

Hej på er 🙂

Bilder på mig från igår. När jag i princip bara går hemma i myskläder ofixad, så känns det roligt när jag lyckats få på mig mascara och lite smink. Att få känna mig fin en dag och inte bara som en skrutta. Fast min man säger att jag alltid är fin som tur är 😉

Viggo verkar tycka att det både är roligt men också jobbigt att vara på en annan förskola. Det känns som att han har många intryck att ta in, vilket märks på hans humör och sätt att vara. Han drömmer en del, i natt låg han och snyftade. Jag gick till honom men då sov han, ett tag senare vaknade han och kom in till oss ♥

Med det i åtanke och att hans farmor är ledig, så ska han få vara med henne imorgon i stället för på förskolan. Det tror jag att han kommer tycka är roligt. Från nästa vecka är Viggo och pappa lediga i 6 veckor, vi hoppas på återhämtning och fint väder.

Något helt annat när jag är lite inne på ”fåfänga”.

En positiv sak med att ha mått dåligt en längre tid är att jag har gått ner i vikt. Jag väger ungefär som jag gjorde för ca 10 år sedan. Innan jag blev kär i min man, försökte bli gravid, fick två missfall och sedan vägde som mest 92 kilo när jag väntade Viggo.

Gissar att jag ökar en del i vikt den dag jag får en ”normal vardag” igen. Men för nu så är det skoj när jag som igår klädde mig i jeans och linne. Min vän som jag lånade toaletten av sa ”Nu får du inte gå ner något mer i vikt”. Vilket jag inte vill göra heller.

Här regnar det idag. Jag längtar efter sol och värme, behöver tanka energi ♥

Önskar er en fortsatt bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *