Lugn påskafton

Hej på er 🙂

Vi hade trevligt igår. Jag lyckades få på mig mascara på mina svullna ögon innan vi åkte vid 15-tiden. Viggo somnade en stund i bilen på väg till sin farmor.

Vi började med att fika tårta, farmors sambo har fyllt år. Efter det ringde deras granne och frågade om vi ville komma dit och titta på deras kattungar. Kattmamman hade fått tre kattungar, dom var 2 veckor gamla och hade precis öppnat ögonen. Supersöta 🙂

När vi kom tillbaka till farmor hade Viggo roligt ute med sin kusin, hon är ca 7 månader äldre. Dom sprang och jagade varandra och hoppade från stenar i trädgården. Sedan åt vi en jättegod middag. Det bjöds på tjälknöl, svampsås och potatisgratäng.

Innan det var dags att åka hem fikade vi igen. Jag var riktigt trött, så det satt fint med kaffe, jordgubbar och glass. Viggo och hans äldre kusin fick varsitt påskägg. Viggo trodde att kusinen som inte har fyllt 1 år än också kunde smaka godis 😉 Viggo äter ytterst lite godis, kan nästan säga att det var premiär nu i påsk att äta mer än en klubba.

Roligt att träffa alla, få njuta av god mat och att vara ute med barnen. Det kändes härligt att se kusinerna som hade kul tillsammans. Bonus, var givetvis kattungarna ♥

Idag har jag inte gjort mycket. Pysslat smått hemma, varit ute i solen. Åt både lunch och middag på altanen. Mot kvällen tog vi en kort promenad. Nu är jag riktigt trött.

Stark kille ♥

Viggos farmors blommor.

Hoppas ni har en fin påskafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *