Min dröm om mamma

Min dröm om mamma ♥

Allt var tydligt, det är som att jag har träffat henne på riktigt. Jag var i hennes hus, hörde att en bil åkte upp på vägen så jag gick ut i farstun för att titta. Såg att det var mammas svarta Skoda. Jag tänkte ”Mamma?” Jag öppnade dörren och hon klev ur bilen.

Hon var somrigt klädd i en lång vit volangkjol med fina detaljer mellan varje volang, ett brett skärp i guld som markerade midjan, en vit tunn blus, hon hade som vanligt hudfärgade nylonstrumpbyxor, till det beiga espadrillos med kilklack.

Hennes hår var brunt, lockigt och blankt. Hon hade kortare hår, ungefär som när jag var liten. Hon var så fin, vacker, fräsch och sund i kroppen. Hon gick mot mig där jag stod på bron. Jag sträckte ut armarna för att ge henne en kram. Sedan var hon borta ♥

Det känns som att hon ville visa mig att hon mår bra ♥ Hon är en yngre version av sig själv, hon gick med lätta friska steg. Hon såg ut som en ängel i vitt. Mamma älskade guld, så självklart hade hon ett skärp i guld ♥

Jag kommer aldrig att glömma den korta stund jag fick se henne ♥

Hon hade lockigare hår än på bilden då jag döptes och det var mer jämnlångt ♥

Jag saknar dig mamma ♥ ♥ ♥

2 svar på ”Min dröm om mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *