När man har laddat för något…

Hej på er 🙂

Idag har jag knappt haft någon energi.

När jag skulle natta Viggo igår fick jag en hostattack. Han blev ledsen och ville att pappa skulle ta över nattningen. Han grät och sa ”Jag vill att mamma ska bli frisk”. Tror att han blev lite rädd och tycker det är otäckt, vilket inte känns bra i mammahjärtat.

Gårdagen var droppen, jag måste få hjälp. Jag har tagit upp om hostan som aldrig ger sig många gånger med olika läkare, men hamnar på ruta ett igen. Idag ringde jag hälsocentralen och fick prata med någon som inte var tillmötesgående för fem öre. Jag fick inte boka någon tid och allt jag sa om hur det har fungerat för mig var fel.

Varje gång min sjukskrivning har varit på väg att gå ut, har jag fått hem en kallelse med en ny tid, vilket läkaren även sa senast. Enligt ”hen” jag pratade med så fanns det inga tider hos min läkare, jag var inte med på någon väntelista, så fungerade det inte och jag fick inte boka en separat tid för hostan som jag ville göra så snart som möjligt.

Ett samtal som skapade oro, ångest och att humöret fick en dipp. Tror att hon skulle prata med den sköterskan som har kallat mig. Jag får väl lita på att det fungerar. Hostan får jag vänta med till slutet av denna månad skulle jag tro, för det skulle tas samtidigt.

För att försöka bryta känslan efter samtalet klädde jag på mig och gick och mötte mina grabbar som var på väg hem från förskolan. Vi passade på och tog en promenad ♥

Hoppas ni har haft en bättre dag.

4 svar på ”När man har laddat för något…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *