Grattis Ikoz 5 år

Hej på er 🙂

Idag fyller våran underbara Ikoz 5 år ♥ Han som tar hand om mig och är troget vid min sida. Jag har skämt bort honom lite extra. Det blev kattgodis och Sheba, två ord som våra missar verkligen kan. ”Godis” ”Sheba”, då kommer dom springandes 😉

Jag är trött i huvudet, jag har haft besök av en god vän tidigare idag. Det behövs inte många timmar för att det ska kännas så. Följde med mina grabbar ut på en kort promenad ikväll för att få friskluft en stund, fast jag hade kunnat somna sittandes.

Det har känts i några dagar som jag har en förkylning som ligger och lurar i kroppen.  Viggo är rosig om kinderna, men han har ingen feber. Jag hoppas vi klarar oss. Nu ska jag gå och hämta tandborsten och hjälpa Viggo att borsta tänderna.

Favoriter i repris. Slår ihop ett vanligt inlägg med dagens kattbild(er) 🙂

Hoppas ni har en mysig kväll.

2 svar på ”Grattis Ikoz 5 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *