Vill kunna äta

Hej på er 🙂

I natt var ordningen återställd. Jag nattade äntligen Viggo i hans säng. Min man la sig i sovrummet fram tills att Viggo vaknade, då bytte dom plats. Leendet på Viggo när han fick komma över till mig värmer i hjärtat än ♥ Vi har sovit isär när jag var sjuk.

Det är svårt att komma igång och äta efter den här magsjukan. Två nätter har jag haft hemska sura uppstötningar och äter jag ”fel” bränner det rejält. Senast jag åt en riktig måltid var i söndags. Försöker, men det tar emot. Dricker inte som vanligt än heller. Jag avundas min man som kan äta och dricka kaffe sedan några dagar tillbaka.

Jag har inte haft några symptom på över 48 timmar, så idag har Viggo varit på förskolan vilket han är jätteglad för 🙂 Han kom hem och berättade glatt om att han varit där.

Hoppas och tror att jag ska repa på mig ordentligt under helgen. Att inte äta och dricka som jag ska gör så klart att jag inte har ork + att jag har tappat lite i vikt (bonus) Men det är väl mest vätska. Det vore härligt att orka göra något tillsammans.

Fina höstfärger.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *