Dagens kattbild

Dagens katter, Zim och Ikoz turas om att ta hand om mig. Speciellt Ikoz ♥

Slår ihop ett vanligt inlägg med dagens kattbild.

Jag är fortfarande klen, har tappat mycket vätska, har förhöjd temp och kan bara äta lite än så länge. Får i mig rostad macka, varm macka, Resorb, några chips och cola. Mina grabbar verkar vara helt återställda i alla fall och det är skönt, jag var ju sist ut.

Vet att man kan få konstiga drömmar när man har feber och är sjuk. I natt vet jag inte om det var febern som gjorde det, jag sov dåligt hela natten och mådde illa. Det kändes mer än som bara en dröm. Mamma kom tillbaka utan någon direkt förklaring. Jag kunde inte riktigt vara glad, jag förstod inte. Fick panik att jag måste berätta att jag har sålt hennes hus, kastat hennes kläder och gjort mig av med nästan allt hon ägt 🙁

Idag skulle vi egentligen haft semester för att fortsätta i mammas hus (som inte är mammas längre, men alltid kommer vara för mig) ♥ Vi gör nytt försök till veckan.

God natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.