Budskap rosenkvarts

Jag är med i några grupper på Facebook som rör det andliga. Jag kommenterar aldrig och jag brukar inte hoppa på när det lottas ut gratis smycken till exempel. Igår skrev jag ett hjärta i en tråd där ett smycke med en rosenkvarts lottas ut (vann inte). Jag har under flera veckors tid tänkt på rosenkvarts, att det är något jag vill ha och behöver.

Jag kommenterade också för första gången ett inlägg, där hon som startat gruppen skrev att dom 30 första som skrev i tråden skulle få ett budskap. Tänkte att skriver jag nu är jag en av dom 30 första. Det här budskapet fick jag, det kändes träffsäkert:

Hjärtchakrat

”Svaret du söker finns just nu i ditt hjärta. Var öppen för att ge och ta emot kärlek.”
Änglarna vill att du ska lita på dina känslor. Ditt hjärta är vist och det efterlyser viktiga förändringar. Lita på denna visdom för den kommer inte att svika dig. Varje gång du förnekar dina innersta känslor krossas en liten del av hjärtat. Reparera ditt hjärta och relationen till dig själv genom att ta dina känslor på allvar.

Om du till exempel inte trivs med en situation så betyder det att något är fel och det är nödvändigt att göra något åt det. Be änglarna att ge dig mod och stöd så att du kan göra hälsosamma förändringar hemma och på jobbet. Det här kortet uppmanar dig också att öppna ditt hjärta för kärlek. Kanske har du blivit sårad i tidigare förhållanden och då byggt upp ett skydd mot mer smärta. Änglarna försäkrar dig att det kommer att skydda dig och ditt hjärta så det är tryggt för dig att känna kärlek och andra känslor. I övningen nedan får du hjälp att fullfölja änglarnas alla råd”.

(Övning)

”Gå till en blomsterhandel och köp en eller flera doftande rosa rosor. Om du har några hemma i trädgården är det ännu bättre. Bär med dig en under dagen och lukta på den ofta. Sätt en eller flera på ditt sängbord för att dra nytta av dess förmåga att öppna hjärtchakrat. När du inte kan bära med dig en rosa ros kan du använda essentiell rosenolja istället. Dessutom kan du bära ett hjärtformat hänge i rosenkvarts, eller lägg en rosenkvarts i bh:n eller i bröstfickan, för att få hjälp att hålla hjärtchakrat öppet under dagen. Änglarna kommer också att omge ditt hjärta med ett läkande och beskyddande ljus om du ber dem om det.

Rosa rosor tog jag med mig hem från mammas trädgård och har doftat på ♥ Beställde ett halsband igår med ett hängsmycke format som ett hjärta i rosenkvarts”.

Lånad bild. Skriver ner det här som påminnelse till mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *