4 veckor semester kvar

Hej på er 🙂

Skönt att veta att vi har semester i 4 veckor till, dom behövs verkligen 😉

Planen för veckan är att försöka få barnvakt och låna släpet för att åka till mammas hus och rensa i alla fall två dagar. Jag har fortfarande ont i kroppen, jag hinner inte repa mig innan det är dags igen. Men det är bara att bita ihop så vi kommer framåt.

Livet går upp och ner, den här ”surdegen” tär på oss mer än jag kan beskriva. Tror inte mammas önskan egentligen var att det hon lämnat efter sig skulle slita så hårt på oss, men det gör det. Det är inte bara att få allt att fungera och orken att räcka till.

Känns inte så uppåt nu och det speglas i mina inlägg. Bloggen är som en dagbok, men jag berättar så klart inte allt 😉 Mycket av det jag går igenom är känsligt.

Jag är glad för det fina vädret så här långt på våran semester. Jag har provat att sola kortare stunder med solskyddsfaktor 50 i ansiktet, än så länge har det gått bra. Hudläkaren avrådde mig från att sola ansiktet helt p.g.a. Rosacean (den är inte aktiv nu). Jag älskar sol och värme, fungerar en stund i solstolen gör det mig gott.

Igår hämtade vi ut ett paket med skor. Dom jag beställde tidigare skickade jag tillbaka och beställde två nya par, dessa blev jag nöjd med 🙂 Viggo fick lite kläder.

Sköna skor med lagom höjd på klackarna 🙂

 

 

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Min man tog bilderna. Ser att jag har ”knollrat” tårna på en bild som mamma brukar säga, jag har naglar på alla tår 😉

2 svar på ”4 veckor semester kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *