Lilla ögat

Hej på er 🙂

Idag har Viggo och jag myst en massa tillsammans. Vi har bland annat läst böcker i hans säng och i soffan, vi har trätt pärlor och lekt med bilar. Att få salvan i ögat är inte det lättaste, salvan är inte smidig att hantera heller. Vi hoppas den gör susen.

Jag tror att jag har berättat om ”Bö Bö” tidigare, Viggo pratar ofta om Bö Bö. Idag sa han ”Bö Bö har ramlat ner från himlen”. Jag frågade om han kunde ta sig dit igen, men det kunde han inte. Då sa jag att någon kanske kan hjälpa honom. Viggo svarade ”Ja mormor kan hjälpa Bö Bö”. Jag sa att det kan hon säkert göra.

För mig är det andliga naturligt och som liten är man extra öppen. Ibland undrar jag om han ser och hör saker som inte vi gör. Mediumet jag var till när Viggo var nyfödd sa att jag hade hela huset fullt, så är det inte omöjligt att han ser något. Har även hört från grannar att det är aktivitet i deras hem, tror mycket hör till området. Mediumet sa också att dom ser mitt ljus, men jag vet och kan inte hur jag ska kunna hjälpa dom.

Mamma pratar jag med varje dag, hoppas och tror hon är med oss. Vi brukade skicka kort till varandra på Alla hjärtans dag, det saknade jag igår ♥

Lillplutten, våran tuffa och tåliga kille ♥

Vi brukar hålla efter katternas klor noga men har haft sjukstuga, gissa vem som blev klo-klippt igår. Zim skulle aldrig rivas, han springer hellre iväg.

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *