Dagens kattbild

Dagens katt, Ikoz verkar lite skamsen ♥

Han har legat i våran säng större delen av kvällen. Efter jag hade duschat gick jag upp på toa, då följde han med mig ner. Det är nog första gången jag har känt mig ledsen på honom och skällt. När jag satte mig i soffan kom han och lutade sig mot min sida. Min man sa ”Jag tror han försöker säga förlåt”.

Så många gånger som Viggo fått en reva av honom, men när det är i ögat blir jag rädd. Vet att han inte menade något illa. Ibland kan Viggo vara hårdhänt och då kan Ikoz säga ifrån. Men idag tycker jag att Ikoz vevade i för honom utan orsak, som det såg ut.

På min andra sida sover Viggo, med sina ”battle scars” i ansiktet och vid ögat ♥

Värsta rivsåret syns inte på bilden, bara en liten dutt på sötaste näsan ♥

God natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.