Magsjuka

God morgon till er.

Vid 3 vaknade Viggo och sa att han skulle bajsa, han brukar säga så fast det är kiss. Han satte sig på golvet och kissade. Morgonkissen är rejäl så blöjan håller inte. Han vill inte gå på toa/pottan. Det blev en pöl, vi hjälptes åt och tog reda på och la oss igen. Pappa sov i Viggos rum för han har snarkat i natt så han gick tillbaka dit.

Sedan kanske det gick en kvart, då kräktes Viggo i dubbelsängen bredvid mig. Han fyller 3 år 29 maj och har aldrig haft magsjuka, något vi varit otroligt tacksamma för. Men nu har han åkt dit. Vi har bytt sängkläder två gånger och efter det har vi suttit i soffan med honom. Jag har sprungit runt och tagit reda på och tvättmaskinen går.

Han har precis kräkts igen, fy vad jobbigt att se honom så dålig och ledsen ♥

EDIT: Nu sover han i pappas famn i soffan (5,40)

Får se när jag skriver igen. Önskar er en bra dag.

2 kommentarer på “Magsjuka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *