Semester i snöyran

Hej på er 🙂

Lila nejlikor blev helgens blommor, oftast står dom över två veckor.

Igår kväll städade vi nedervåningen. Jag sa till min man att han gärna fick dammsuga i bra tid, så jag slapp moppa golven alltför sent. Men han var slut efter all snöskottning så det gick segt 😉 Därför skulle jag till och moppa när Viggo skulle sova. Som vanligt blev han först helt förkrossad över att pappa skulle natta honom och inte jag ♥

Tur det går över relativt fort. När Viggo var mindre hade jag svårare att koppla bort, igår slog jag inte på babyvakten nere innan jag hörde att det var tyst uppe. Det blev sent nog med golv-moppningen tyckte jag. Idag känns det skönt att det är gjort 🙂

Snön fortsätter att falla från himlen. Tidigt i morse var Viggo och pappa ute och skottade. Dom skottade åt granndamen i vanlig ordning. Hon hade kommit ut i går och sagt ”Vore det inte för dig skulle jag vara insnöad”. Tror hemtjänsten är tacksamma dom med. Jag tycker det värmer gott i hjärtat att min familj kan hjälpa en gammal dam.

Något som har förstört mitt humör en aning i dag är att vi har tappat kontakten med teknikprylen i mammas hus. Det har varit strömavbrott där, vi vet inte läget mer än att mammas granne har el. Min man jobbar hemifrån för att slippa åka i denna snöyra. Men kommer inte tekniken igång vet vi inte om pannan går, får se hur vi löser det.

Tanken var att Viggos farmor och hennes sambo skulle komma hit i eftermiddag, men dom vill inte ge sig ut i detta väder. Så jag hoppas verkligen min man slipper göra det.

Jag är fortfarande väldigt nöjd med skänken som TV-möbel.

Önskar er en mysig fredag. Är ni ute i trafiken kör försiktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *