Mammas hus

Det här är en stor del av min ångest och oro…

Teknikprylen i mammas hus har inte kommit igång under dagen, den som vi har koll på temperaturen i huset. Det har varit strömavbrott där och efter det slutade den fungera. Den ska starta om varje morgon vid 4. Vi håller tummar och tår att den går igång. Jag pratade med mammas granne som var snäll och gick över dit ikväll.

Han som skottar med traktor hade åkt dit på eget bevåg precis innan hon skulle dit. Det var tur för henne som skulle försöka ta sig in. Hon var glad att traktorn hade varit där så hon gick dit i jeans. Hon glömde helt bort att det är en bra bit från infarten till bron. Hon fick snö upp till midjan och fick skotta en gång för att ta sig in ♥ Min pärla ♥

Jag är så glad att hon ställde upp så vi slapp ut i detta väder. Nu vet vi att pannan går. Men troligtvis måste vi dit och fixa tekniken, det borde ha kommit igång 4 i morse. Jag kan inte beskriva hur mycket oro detta hus ger mig. Nu får det vara nog med snö!

 

När hon hade skottat en gång för att komma in i huset.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Bilder av mammas granne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *