Jag fyller 40 år

Hej på er 🙂

Då var dagen här, jag fyller 40 år. Det som jag för 20 år sedan tyckte var gammalt 😉

Viggo var ledsen igår kväll när jag skulle natta honom. Det verkade som han hade ont någonstans, så där brukar han inte vara. Jag gissade på hals eller öron.

Idag har vi semester. Jag vaknade med jätteont i halsen, hoppas det gå över direkt. Vill att vi håller oss friska, jag ser ju fram emot kalaset på lördag. Jag sa tidigare till min man ”När jag fyller år kommer det att snöa” och idag snöar det för fullt, vackert.

Jag fick dra mig i sängen i morse. Sedan kom mina grabbar upp till mig med min present. En modern mobil, iPhone. Efter väldigt många år är det dags att säga hejdå till rosa Nokian, den har varit mig trogen och jag har sparat mycket pengar på att inte köpa ny mobil titt som tätt. Den nya delar jag och min man på kostnaden för.

När vi hade gått ner satte jag mig vid matsalsbordet, känner mig skör och ledsen. Jag saknar mamma, hade en känsla av att det skulle kännas extra tomt utan henne idag. Då sa Viggo ”Mormor säger också grattis”, direkt efter började Pippi Långstrump sjunga ”Ja må hon leva” på TV:n, gissa om tårarna rann ♥ ♥ ♥ Min man som kan vara lite skeptisk sa ”Du kunde inte fått ett tydligare tecken på att hon är med dig”.

Till frukost fick jag nybakade scones med marmelad och ost, gott och min man har bakat en kladdkaka, den smakar vi till kaffet senare. Jag har fått 40 röda rosor av honom, maffigt ♥ Viggo sover middag och vi passar på och tar det lugnt. Lite pysslande blir det nog, men framför allt en lugn dag bara vi. Skruttar runt i myskläder och bara är.

Nyvaken och sliten. Sängkläderna har jag fått av mamma, likaså kudden med en ängel på i stolen. Fotografiet på mitt sängbord är på mig, mamma och min farmor från vårat bröllop. Sista bilderna jag har på mamma ♥

Min man som har tagit bilderna.

Önskar er en fortsatt bra tisdag.

2 svar på ”Jag fyller 40 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *