Dagens kattbild(er)

Dagens katt, förste och bäste hjälpredan Ikoz ♥

Jag hinner inte riktigt med just nu. Idag har vi varit på Rusta och Albert & Herbert, skoj att få shoppa lite. Viggo fick en ny badanka för den han hade har vi slängt för länge sedan, den blev ofräsch. Han tyckte det var roligt med alla tomtar och stjärnor överallt.

Efter middagen ställde jag mig för att stryka en duk medans min man åkte och handlade mat. Viggo lekte snällt en stund. Det var riktigt envisa skrynklor så när jag hade stått där länge ökade jag värmen, och där brände jag den duken. Jobbat helt i onödan, aj sa ryggen, så kan det gå 😉 Jublade inte men ställde mig snällt och strök en ny.

Vi köpte en minigran som står på avlastningsbordet i vardagsrummet. Det blev bra tycker jag, en extra ljuspunkt när adventsstakarna med sitt svaga sken är framme. Vi köpte nya innerkuddar också för min man har slängt nästan alla vi hade. Dom var ute i förrådet och där bodde det råttor förra vintern, dom hade haft det mysigt om man säger så. Därför blev det en ofrivillig rensning. Jag hittade lite annat smått och gott med.

Imorgon har vi semester. Vi ska fortsätta pyssla här hemma, det går i slowmotion detta år om vi jämför mot tidigare år. Sedan ska vi mysa massor tillsammans på min dag. Jag saknar mamma extra mycket nu och önskar att jag fick träffa henne ♥

God natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *