Besök

Hej på er

Min man var och handlade en sväng igår. När han kom hem och öppnade dörren sa Viggo ”Nu kommer pappa” tätt följt av ”Nu kommer mormor”. Det är ofta han säger så sedan hon gick bort ♥

Vi var ute en del igår. På kvällen tog vi en kort promenad, en ”hundrunda” som vi kallar den. Det var en skön avrundning och uppskattat av både Viggo och oss. När vi kom hem till vårat område plockade vi på oss lite aroniabär. Mormor finns med oss i våra tankar och i det vi gör. Det tog ett tag innan jag förstod vilket superbär aronia är och faktiskt började äta dom, att Viggo också äter några skulle göra henne glad.

Viggo var lättnattad igår. Det brukar vara kring hans läggdags som tårarna och mer tankar dyker upp, det är väl för att det blir lugnare och allt kommer ikapp. Jag kan inte låta bli att tänka på att hon fick lämna livet ensam i sitt hus och det gör ont. Men hoppas och tror att det gick så fort att hon knappt hann reagera ♥ Det är tomt utan henne.

Mina grabbar har tagit en promenad i skogen nu på morgonen i blåsten.

Jag ska försöka ladda så gott det går inför morgondagens första utbildningsdag. Vi ska inte vara på vårat kontor utan i en annan grannstad, det blir att ta tåget. Jag hoppas på flyt på alla sätt och vis och att jag kommer orka och hålla ihop.

Senare idag kommer en av mina bästa vänner och hälsar på, det ser jag fram emot.

Min man kom hem med ljusrosa tulpaner igår, så fina.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *