2,5 års kontroll igår

Hej på er

Igår var vi med Viggo till BVC för 2,5 års kontroll. Allt såg bra ut, Viggo följer sin kurva och han ligger bra till i utvecklingen, snarare i framkant. Vi är stolta föräldrar ♥

Viggo fick titta på olika bilder och skulle berätta vad det var. När han fick se en bild på en mugg sa han ”Kaffe”. Mormor i himlen är säkert stolt och hon skrattade nog gott, hon var en riktig kaffetunna. Vi säger kaffe och sällan mugg så det var ju rätt tänkt.

Stundvis var han blyg och sa ”Jag är blyg pappa” och ville upp i knät på någon av oss. Men efter en stund bjöd han på en sång faktiskt, ”Luftens hjältar”.

Det var känslosamt att berätta att vi har sorg och saknar Viggos mormor, jag fick en varm kram. Tycker jag lyckades bita ihop rätt bra, tänkte att det var Viggos stund. På kvällen rann tårarna till och från, även när jag hade lagt mig för kvällen.

Jag meddelade jobbet igår att dom ska räkna med mig på utbildningen till veckan. Jag ber änglarna om hjälp att lyckas genomföra den och få den energi jag behöver ♥

Bloggen kommer kanske inte uppdateras lika ofta. Jag ska gå heltid i 3 veckor och egentligen känner jag mig inte redo, men eftersom jag inte vill missa detta ska jag göra mitt absolut bästa. Det blir ovant för mig med så långa dagar och tid från familjen.

Viggo sover middag. Jag har kört igång en maskin tvätt och skurat på toaletterna. Resten av dagen tar vi som den kommer.

Goaste finaste killen igår ♥

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *