Finaste killen

Hej på er

Redan söndagskväll och snart dags att gå och försöka sova. Viggo somnade fort när jag nattade honom. Tidigare idag var min man ute på baksidan och plockade undan lite för vintern. När han var på väg in genom ytterdörren sa Viggo ”Nu kommer mormor”. Senare idag ringde telefonen och då sa han ”Det är mormor”. Tänk om det vore så ändå, tycker att hon försvann alldeles för tidigt från oss ♥ ♥ ♥

Igår åkte vi till grannstaden efter Viggo hade sovit middag. Pannan hade stannat i mammas hus igen. Viggo och jag var hos min kusin och hennes två tjejer medans min man och hennes man åkte till mammas hus och fixade med pannan. Min andra kusin kom över ett tag hon också till Viggos stora glädje, han började toka sig direkt.

Det tog flera timmar. Skönt att min man fick bra hjälp den här gången, nu hoppas vi det fortsätter fungera. Vi kom hem senare än jag hade önskat och Viggo somnade direkt i bilen. Tanken är att jag ska börja jobba imorgon, det sista jag behöver är oro för detta och att vi måste lägga en massa extra tid och ork på att krångla med pannan.

Vore det inte för att jag har en utbildning som börjar veckan efter, vecka 44 skulle jag nog behöva få vara hemma åtminstone en vecka till. Men nu känner jag att jag måste försöka komma in mig och orka vara bland folk innan den startar. Den är dessutom på heltid och jag jobbar 80 procent annars, blir tufft på alla sätt och vis.

Tur att min man är teknisk och att vi har den där teknikprylen så vi kan hålla koll på temperaturen i mammas hus via hans mobil. Jag ber om kraft att orka med allt ♥

Viggo hade roligt med både tjejerna och hundarna igår ♥

God natt.

1 svar på ”Finaste killen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.