Saknar

Hej på er

I morse var min man till mammas hus igen, pannan tuffar på för tillfället, nu får den faktiskt fortsätta så. I natt var det minusgrader, det blir kallare. Jag vill slippa oron för huset en stund. Idag har jag haft besök av en vän och hennes lille son. Vi har har pratat, gråtit och busat med lillkillen. Skönt med sällskap en stund ♥

Tårarna tar aldrig slut, igår när jag hade nattat Viggo satt jag kvar på hans sängkant en stund och stora tårar rann nerför mina kinder. Jag har fortfarande svårt att ta till mig att jag aldrig mer kommer få träffa mamma, det känns som mitt hjärta ska gå sönder.

Var sak har sin tid, vet att jag måste ta mig genom det här, men stundvis skulle jag vilja göra ett hopp framåt i tiden, tills att det inte gör lika ont längre. Sakna henne kommer jag alltid göra och tårarna kommer rinna, men kanske inte lika ofta. Det har bara gått drygt två veckor, skulle jag fortsätta vara hemma vore det en sak, men tanken är att jag ska försöka jobba på måndag. Det känns tungt, hoppas verkligen jag fixar det.

Det svider i mig att Viggos första ord när han kommer hem oftast är ”Mamma är ledsen pappa”, till och med när jag inte gråter utan ler när han kommer in genom dörren. Men skulle han inte få se sin mamma ledsen så skulle vi inte kunna vara i samma hus.

Idag när mina grabbar kom hem öppnade Viggo och jag ett paket från H&M, kläder till honom igen. Tycker det är roligt att handla kläder till min goa kille ♥ Ikväll har vi gjort egen pizza, det var gott. Men illamåendet har jag dessvärre kvar.

Mamma ♥ ♥ ♥

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *