Bra natt

Blommor1juni

Hej på er 🙂

Natten i natt var betydligt lugnare, det uppskattar vi 🙂 Viggo ammade bara två gånger i går, tack vare att han väntade till 00,30 med att väcka mig. Annars brukar det vara strax före 00. Sedan fick vi sova tills efter 5, han ammade så vi var klara 5,30.

I dag har jag passat på att njuta i solen dom stunder som gavs. När Viggo sov middag åt jag lunch ute och solade en sväng. Viggo och jag har gungat och lekt på filten på altanen. Sa till min sambo att jag är tacksam för allt vi har, tillsammans och vårat hem.

Enkla ting som våran altan, lilla tomt, en gunga och en pool åt Viggo känns underbart ♥ Jag behöver inte en villa med stor tomt, vi har det hur bra som helst. Drömmar om eget hus en dag finns väl. Vi trivs väldigt bra här så det är inget vi saknar eller strävar efter. Att vi har bekostat alla renoveringar osv. med sparade pengar gör inte saken sämre.

(Skiter fullständigt i jantelagen 😉 )

Eftersom jag är inredningsintresserad har jag länge haft drömmar om ett fint hus med vita trägolv, panel och kakelugnar som jag får inreda. Dock är det inget jag behöver.

I kväll har vi ätit goda räksmörgåsar. Ett tag var det standard på fredagarna. Viggo fick välling vid 19 men var för trött. Han grät därför fick han amma. Han somnade i min famn, var bara att bära upp honom till sängen efteråt. Spännande att se hur natten blir. Hoppas vi får sova gott och att han inte väcker oss alltför tidigt i morgon 🙂 ♥

Penséer3juni

Dom var aningen mindre när jag planterade dom, speciellt på framsidan. Bilder: HÄR

Penséer3juniNr2

Kvällens känsla, tacksamhet.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *