Penséer

Penséer20aprilNr4

Hej på er 🙂

I går eftermiddag tog familjen en promenad. Jag hade tänkt gå ut och plantera penséer efteråt, men det blåste så kallt. Kroppen värker och blåsten gör det inte bättre.

Det har varit blåsigt i dag med, men varmare. När min sambo hade kommit hem från jobbet gick jag ut och planterade, äntligen 🙂 På baksidan var det skönt, solen låg på där. Penséer ska ju klara lite frost. Nu hoppas jag att våren kommer på riktigt.

Trevligare med penséer än ljung som har stått ute hela vintern. Det är tacksamma blommor, dom kan se fjuttiga ut från början, men brukar växa till sig fint. (Ständigt trött mamma, tur jag läser vad jag skriver 😉 Skrev att ljungen har stått ute hela HELGEN)

Sambon hjälpte mig att bära runt blommorna till framsidan och tyckte också det var skönt ute, så det blev en promenad igen. Nu är det snart dags för mat.

Penséer20april

Det blev lite vårfint på baksidan med 🙂

Hoppas ni har en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *