Feberfri

Matsal7mars

Hej på er 🙂

Äntligen är våran gokille feberfri ♥

Det blev två dygn med feber den här gången också, men högre feber. Gör ont i mammahjärtat att se honom hängig och ledsen. Nu önskar jag att familjen får hålla sig friska. Min sambo är inte bra än, han hostar på nätterna.

I dag skulle vi få hit hantverkare klockan 7,30 som skulle fixa elementet i sovrummet. (Det låter illa av det. Blev fixat en gång, men började låta igen en tid senare)

Viggo sov för en gångs skull och jag ville inte väcka honom. Men han vaknade precis 7,30 och jag hann bädda i hop sängen. Hantverkaren var sen och kom vid 8. Trodde det skulle gå snabbt, men det tog 3 timmar. Nu ska elementen vara tysta i alla fall.

Sambon och jag trodde lika, att det skulle ta ca en halvtimme. Därför skulle han börja jobba senare. Ovant att han kom hem efter 16,30, men skönt att han var hemma i morse. Ytterdörren var öppen p.g.a. en slang som elementvattnet rann ut genom. Katterna var både nyfikna och rädda 🙂 Jag hade fullt upp med Viggo.

Matsal7marsNr2

Nu sitter vi med en varsin kopp te och småhostar 😉 Hostan verkar ha hoppat över på mig med, hoppas det vänder snabbt.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *