2 svar på ”Dagens kattbild

 1. Men titta , finaste storsyskon… Behöver lite skyddsänglar kring sig när man inte är så pigg. Lycklig Viggo
  Hoppas han blir pigg snart nu så Zim och han kan leka igen…. Ikoz får hjälpa till vid matdags.
  Tungt väder ute för er och mig som tampas med värk… men det blir snart bättre
  Stor kram

  • Ja dom är fina och lycklig är Viggo för det. Tack, Zim undrar varför lillkillen inte orkat leka på ett tag. Ikoz fortsätter hänga på matsalsbordet när Viggo äter, även om det varit mindre mat som gått i de senaste dagarna.

   Vädret, åh ja har ingen lust att ge mig ut. Känner mig inte helt på topp jag heller. Hoppas jag klarar mig och att vi alla är helt friska snart. Hoppas du blir bättre i värken. Ja snart är det bättre.

   Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *