Nytt försök

Matsal18januariNr2

Hej på er 🙂

Dagen blev betydligt bättre i dag. Sambon har varit till läkaren och äntligen fått träffa en som var vettig och kunde sin sak. Han ändrade diagnosen, fixade med intyg, kände på min sambos rygg och rättade i den. Sjukskrivningen är förlängd till 1 februari ♥

Efter gårdagen har jag lärt mig en läxa vad det gäller gardiner. Nästa gång ska jag kontrollera dom noga innan vi stryker dom. Att tvätta dom efter en kontroll är nog en bra idé, för att se om dom håller måttet. Dessa krympte tyvärr rejält. Det ser inte speciellt bra ut när det ska sitta tre i bredd och det glipar ca en decimeter mellan varje.

Jag har gjort ett nytt försök och beställt andra. Vill ha enkla vita så det är lätt att matcha. Försökte övertyga min sambo i går att jag faktiskt byter gardiner rätt sällan jämfört med många andra 🙂 Hissgardinerna i köket har suttit uppe i princip sedan vi köpte dom. Tycker det är värt att lägga lite tid på att fixa om det blir bra. Längder byter jag något oftare, men jag har mina favoriter i spets som jag helst använder.

I går ammade Viggo klart 23,40 för kvällen. Vid 2-tiden vaknade jag av ett ljud, blev rädd först. Sedan hörde jag: ”Den slår då ett vår mus flyr lätt”. Insåg att det var Viggos bok som han fått av min faster och kusiner. Sambon gick ner (jag är mörkrädd) och kom upp och sa att det var Ikoz som hade lagt sig där Viggo brukar sitta och leka 🙂

Matsal18januari

I dag är det inga större ”projekt” här hemma 😉 Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Nytt försök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *