Retur

Hissgardin17januari

Jag försökte vara positiv…

Nu har jag en sur sambo som har lagt ner timmar på dessa (skit) hissgardiner. Jag trodde det skulle bli fint när dom väl kom på plats, även om allt har krånglat. Strukna sitter dom på stången. I kväll skulle vi hjälpas åt att rulla upp dom på rundstav som vi först skulle såga till i rätt mått. Det fick vänta tills Viggo sov ♥

Då såg vi att det saknas hål längst ner för att trä i rundstaven. Med andra ord, hur vi än rullar blir det inte snyggt. Dessutom har dom ”dragit” sig i tvätten och är ojämna. Dessa kan jag verkligen inte rekommendera. Jag hade sett fram emot att få fint och i ordning. Det känns tråkigt att börja om på ruta 1 igen, men det finns inget annat alternativ.

Känns nästan som vi ska göra så lite som möjligt just nu, för att undvika att det går åt skogen. Allt från strulet med sambons säng, krångel med Viggos nya bilbarnstol, till strul med läkare som inte sköter sitt jobb och nu gardiner av skit kvalitet som vi ändå försökte ge en chans. Haha, ja vad ska vi säga, det hade kunnat vara värre.

Jag brukar läsa recensionerna, men uppenbarligen gjorde jag inte det denna gång.

PIGGELIN heter dom och dom gjorde oss allt annat än pigga 😉

Lånad bild.

God natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *