Bättre

Viggo17juni

Hej på er 🙂

Jag vaknade med 38 graders feber i dag.

BVC sköterskan hade sagt till min sambo i går att om jag fortfarande hade feber i dag skulle vi höra av oss till hälsocentralen. Det blev en tur till jouren. Läkaren sa att det verkar ha vänt men skrev ändå ut penicillin. Är jag inte bättre i morgon ska jag påbörja kuren.

Vi har provat diverse olika saker och det känns faktiskt som det har hjälpt och går åt rätt håll nu. Det vore otroligt skönt om det kan vända av sig själv utan penicillin.

Natten var jobbig igen och jag svettades väldigt mycket. Men jag tog en snabbdusch i går kväll och sambon bäddade rent i sängen. Det kändes fräscht en kort stund i alla fall 😉

I går var mina grabbar till BVC för att väga och mäta. Lillkillen har gått upp 300 gram och växt 4 millimeter. Han väger nu 4 466 och är 52,3 lång ♥ BVC sköterskan hade sagt att mamma har grädde i mjölken 😉 Det ”normala” är att bäbisar ökar ca 150-200 i vikt/vecka.

Jag fick knappt i mig någon mat i går, det blev lite soppa och en smörgås. I dag köpte vi hem pizza. Blev sent med mat pga besöket på hälsocentralen och vi båda var jättehungriga. Aptiten är inte som den brukar vara men jag har fått i mig mer i dag än i går.

Hoppas ni har en skön kväll.

2 svar på ”Bättre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *